اینترنت 5G چیست؟

خدمات چکاد پردازش
آخرین مقالات
برچسب ها

اینترنت 5G چیست؟

اینترنت 5G چیست؟

در ارتباطات از راه دور ، 5G پنجمین استاندارد فن آوری برای شبکه های تلفن همراه می باشد که شرکت های تلفن همراه از سال 2019 استقرار آن را در سراسر جهان آغاز کردند و جانشین برنامه ریزی شده برای شبکه های 4G است که اتصال به اکثر تلفن های همراه فعلی را فراهم می کند. طبق انجمن GSM شبکه های 5G پیش بینی می شود تا سال 2025 بیش از 1.7 میلیارد مشترک در سراسر جهان داشته باشند. شبکه های 5G مانند نسل های قبلی خود شبکه های سلولی هستند که در آنها منطقه خدمات به مناطق جغرافیایی کوچکی به نام سلول تقسیم می شود.

همه دستگاه های بی سیم 5G در یک سلول از طریق یک آنتن محلی در سلول ، توسط امواج رادیویی به اینترنت و شبکه تلفن متصل می شوند. مزیت اصلی شبکه های جدید این است که پهنای باند بیشتری دارند و سرعت بارگیری بالاتری را به همراه دارند.. با توجه به افزایش پهنای باند ، انتظار می رود که شبکه ها به طور گسترده به عنوان ارائه دهنده خدمات عمومی اینترنت برای لپ تاپ ها و رایانه های رومیزی مورد استفاده قرار گیرند ، با ISP های موجود مانند اینترنت کابلی رقابت کنند و همچنین برنامه های جدید در اینترنت (IoT) و مناطق ماشین به ماشین. تلفن های همراه 4G قادر به استفاده از شبکه های جدید نیستند ، که به دستگاه های بی سیم فعال 5G نیاز دارند. سرعت افزایش یافته تا حدی با استفاده از امواج رادیویی فرکانس بالاتر اضافی علاوه بر فرکانس های باند کم و متوسط مورد استفاده در شبکه های تلفن همراه قبلی حاصل می شود.

با این حال ، امواج رادیویی با فرکانس بالاتر دارای محدوده فیزیکی مفید کوتاه تری هستند که به سلول های جغرافیایی کوچکتر نیاز دارند. برای خدمات گسترده ، شبکه های 5G تا سه باند فرکانس ؛ کم ، متوسط و زیاد کار می کنند. یک شبکه 5G از شبکه های متشکل از حداکثر سه نوع سلول مختلف تشکیل شده است که هر کدام به طراحی آنتن خاص و همچنین سرعت متفاوتی از سرعت بارگیری به مسافت و منطقه خدمات نیاز دارند.

اینترنت 5G چیست؟

جهت مشاوره، طراحی، تأمین تجهیزات و اجراء و پیاده سازی کلیه خدمات اکتیو و پسیو سیستم های GPON متخصصان ما آماده ارائه خدمات به کلیه ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و … میباشد.

تلفن های همراه 5G و دستگاه های بی سیم از طریق آنتن با بالاترین سرعت در محدوده مکان خود به شبکه متصل می شوند: باند پایین 5G از یک محدوده فرکانسی مشابه تلفن های همراه 4G ، 600-850 مگاهرتز استفاده می کند ، سرعت بارگیری کمی بالاتر از 4G: 30-250 مگابیت در ثانیه می باشد.

برج های سلول کم باند از برد و مساحت مشابه برج های 4G برخوردار هستند. باند میانی 5G از مایکروویوهایی با فرکانس 2.5-3.7 گیگاهرتز استفاده می کند که سرعت 100-900 مگابیت در ثانیه را امکان پذیر می کند و هر برج سلول تا شعاع چندین کیلومتر خدمات ارائه می دهد. این سطح از خدمات بیشترین استقبال را دارد و در سال های 2020 در بسیاری از کلانشهرها مستقر شده است. باند بالا 5G از فرکانس های 25-39 گیگاهرتز ، نزدیک به پایین باند موج میلی متر استفاده می کند ، اگرچه ممکن است در آینده از فرکانس های بالاتر استفاده شود.

اینترنت 5G اغلب به سرعت بارگیری در محدوده گیگابیت بر ثانیه (Gbit / s) ، قابل مقایسه با اینترنت کابلی ، دست می یابد. با این حال ، امواج میلی متر (mmWave یا mmW) دامنه محدودتری دارند و به سلول های کوچک زیادی نیاز دارند. آنها می توانند توسط مواد موجود در دیوارها یا پنجره ها مانع یا مسدود شوند. با توجه به هزینه بیشتر آنها ، برنامه ریزی شده است که این سلول ها فقط در محیط های متراکم شهری و مناطقی که جمعیت زیادی مانند استادیوم های ورزشی و مراکز همایش تجمع می کنند ، مستقر شوند. سرعت فوق همان مواردی است که در آزمایش های واقعی در سال 2020 به دست آمده است و انتظار می رود سرعت در هنگام عرضه افزایش یابد. استانداردهای تعیین كنسرسیوم صنعت برای 5G ، پروژه مشاركت نسل 3 (3GPP) است. این سیستم با استفاده از نرم افزار 5G NR (5G New Radio) هر سیستمی را “5G” تعریف می کند ، تعریفی که از اواخر سال 2018 مورد استفاده عمومی قرار گرفت. حداقل استانداردها توسط اتحادیه بین المللی ارتباطات از راه دور (ITU) تعیین شده است. پیش از این ، برخی اصطلاح 5G را برای سیستم هایی که سرعت بارگیری 20 گیگابیت بر ثانیه را ارائه می دهند اختصاص داده اند که در سند IMT-2020 ITU مشخص شده است.

اشتراک گذاری:

خدمات چکاد پردازش
آخرین مقالات
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید